Horren

Ongestoord genieten van frisse lucht

Luxaflex® Horren zijn hiervoor de ideale oplossing. Ze bieden volop mogelijkheden je huis optimaal te ventileren. De Luxaflex® Horrencollectie wordt voor jou op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat je verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten.

GAAS
Afhankelijk van het gekozen model kun je kiezen uit verschillende soorten gaas met diverse kleuren, dessins en structuren. Het Luxaflex® gaas voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en duurzaamheid. De fijne structuur zorgt ervoor dat vliegende insecten worden buitengehouden. Er is ook een  peciaal Poll-tex® gaas in de collectie. Hiermee wordt meer dan 90% van de pollen uit de lucht gefilterd, waardoor de kans op hooikoortsverschijnselen aanzienlijk vermindert.

 

RAAMTOEPASSINGEN
ROLHOR
De rolhor heeft een eigentijds design en een geluidsarme bediening. De diverse uitvoeringen zijn geschikt voor vrijwel alle ramen. De rolhor is uitermate geschikt voor dakramen. INZETHOR De inzethor kan zonder te boren of schroeven gemonteerd worden. Deze hor is speciaal voor draai-kiepramen ontwikkeld. INZETROLHOR
De inzetrolhor combineert de gemakken van een inzethor en een rolhor. Deze hor is uitermate geschikt voor draai-kiepramen.
VASTE HOR

De vaste hor is zeer geschikt bij geringe kozijndiepte. De plaatsing ervan is zowel binnen als buiten mogelijk. Door de vele montageopties is de vaste hor vrijwel overal toepasbaar.
PLISSÉ RAAMHOR
De plissé raamhor is ideaal voor hoge ramen. Dit product stopt in iedere positie. De hor is eenvoudig te bedienen door de verticale bedieningslijst

DEURTOEPASSINGEN
PLISSÉ HORDEUR
Het gaas wordt niet opgerold maar gevouwen. De treklijst kan op elke gewenste stand blijven staan én de ondergeleider is slechts 3 mm hoog, waardoor de deur kind- en rolstoelvriendelijk blijft.
ROLHORDEUR
Het gaas van deze hordeur wordt windvast opgesloten door een sterke constructie. De deur stopt op iedere gewenste positie. Doordat het gaas vlak blijft, is het doorzicht beter en hecht er minder vuil op.

SCHARNIERENDE HORDEUR
De scharnierende hordeur is opgebouwd uit een elegant profiel. De handgreep is geïntegreerd in de duwplaat. Naast de standaard uitvoering kun je kiezen voor een zelfsluitende deur of een deur die je middels een uniek scharnier zowel van binnen als van buiten kunt openduwen. Ideaal wanneer je je handen vol hebt.
SCHUIVENDE HORDEUR
Voor grote deuropeningen is des chuivende hordeur de ideale oplossing. De stabiele aluminium geleiders en de gelagerde wieltjes in de ondergeleider garanderen een lichte bediening en een lange levensduur. De deur is makkelijk uitneembaar in het naseizoen