Welkom bij Snoeks Wonen

Wij als Snoeks Wonen staan voor kwaliteit en service!


Familiebedrijf Snoeks Wonen wordt gerund door broers Richard & Michael Snoeks en bestaat al ruim 65 jaar. Deze vakmannen hebben het bedrijf in de afgelopen 10 jaar naar een hoger niveau getild, met diverse marktkramen, verkoopwagens als ‘showroom’ en een fysieke winkel in Nieuw Vennep.

Maar… het begon allemaal in 1955 toen opa en oma Jaap & Hanna hun passie voor modestoffen omzetten in een business. Deze business groeide uit tot een succes en werd groter. Met een marktkraam waar toen alleen nog modestoffen te koop waren, zagen ook Jaap & Hanna de behoefte groeien. Toen de dochter van Jaap & Hanna, Sylvia en haar man Thijs het bedrijf over namen, werd er een stap gezet: van alleen modestoffen naar gordijnstoffen en raamdecoraties.

Nu, tientallen jaren later, zijn Richard & Michael, de zoons van Thijs & Sylvia ook alweer 10 jaar eigenaar en hebben zij een imperium opgebouwd. Zij staan op verschillende markten door heel Nederland en hebben een fysieke winkel in Nieuw Vennep.

Waar Michael qua karakter rustig is en sterk is in het adviseren en meedenken met de klant, is Richard meer outgoing en een echte sales man. Hij staat graag op de markt. De broers hebben een geweldige band en gaan samen tot het uiterste voor de klant.

“Als ik klanten op de markt kan inspireren en in de winkel met een lach de deur uit kan laten gaan, is mijn dag goed!” aldus Richard

De verkoopwagens op talloze markten in Nederland fungeren meer als showroom en inspiratieruimte. Weet u wat u wilt, dan bent u in Nieuw Vennep aan het juiste adres om alles in orde te maken! Het team van Snoeks Wonen komt kosteloos inmeten & monteren.

“Mijn droom is om Snoeks Wonen ook weer aan onze kinderen door te geven, net als onze opa en oma en ouders dit ook weer gedaan hebben” aldus familieman Michael.

Het team van Snoeks wonen staat elke dag voor u klaar! U kunt onze showroom altijd even binnenlopen om inspiratie op te doen. Wilt u zeker zijn dat wij tijd voor u hebben voor een passen interieur advies. Maak dan voorafgaand even een afspraak.

Telefoon: 0252-682336
Informatie

Wij helpen graag!

MAAK EEN AFSPRAAK

Kom gerust vrijblijvend langs in de showroom of bij ons op de markt. Wilt u zeker zijn dat de interieurstylist aanwezig is, maak dan voorafgaand aan uw bezoek een afspraak.

ONZE MARKTEN

Dinsdag:
Rijnsburg & Haarlem-Schalkwijk
Woensdag:
Wormerveer & Heemstede
Vrijdag:
Heemskerk & Hoofddorp

DIENSTEN/PRODUCTEN

Gordijnen
Raamdecoratie
Vloeren / vloerbedekking
Trappen / Traprenovatie
Buitenzonwering
Loungekussens op maat

ADVIES OP MAAT

Weet je niet welke raamdecoratie passen binnen uw interieur of welke kleuren goed te combineren zijn voor een luxueuze sfeer? Bij Snoeks Wonen geven wij advies op maat en denken wij graag met u mee.