Loungekussens

Loungekussens op maat

Uw persoonlijke kussens

Bij ons kunt u loungekussens op maat bestellen voor binnen- en buitenshuis. Of u nu opzoek bent naar comfortabele kussens voor uw loungeset buiten of een gezellige sfeer wilt creëren in uw woonkamer op een eetbank of in de slaapkamer van uw kinderen. Onze loungekussens op maat zijn de ideale oplossing voor elke ruimte.

Heeft u een prachtige boot of caravan die toe is aan nieuwe kussens dan bent u bij Snoeks Wonen ook aan het juiste adres. Wij hebben kussensets geleverd voor caravans, voor de eethoek maar ook rug kussens om heerlijk televisie te kunnen kijken in bed.

Eén van de voordelen van loungekussens op maat is dat ze te bestellen zijn in meerdere kleuren en daardoor goed te combineren zijn in uw woning of tuin. Daarnaast moeten vooral buitenkussens wel tegen en stootje kunnen en daarom zijn onze kussens bestemd tegen regen, zon en vlekken.

Vullingen en afmetingen

Loungekussens op maat

De vulling van de kussens is de verborgen kwaliteit, niet zichtbaar maar net zo belangrijk. Met een comfortabele vulling die bij u past zorgt u ervoor dat u een langere tijd lekker zit.

Sommige mensen hebben de voorkeur aan een steviger kussen voor extra ondersteuning, terwijl andere juist op zoek zijn naar een zachtere inhoud om heerlijk in weg te zakken. Daarom hebben wij loungekussens in meerdere diktes beschikbaar.

Wij begrijpen dat iedereen verschillende voorkeuren heeft en daarom kunt u uw kussen op maat laten maken in elke vorm en voor elke maat. Wij helpen u graag met het opmeten van de juiste maten.

Bespaar u zelf moeite en tijd en laat ons advies- en montageteam uw helpen bij het bestellen van de juiste kussens. Op deze manier kunnen wij u adviseren over de verschillende diktes en kleuren d.m.v. stalen in onze showroom en helpen wij bij het inmeten zodat de loungekussens exacte passen.

Zien wij u binnenkort bij Snoeks Wonen!

Neem contact op